top of page
Kopie 1_edited.jpg

CARNAVAL

87174003_201983301171750_5984288125197746176_o.jpg

In 2021 kwam ik op het idee om mijn liefde voor swingende bigbandmuziek en carnaval met elkaar te verbinden. Een gewaagd avontuur, maar toch is het gelukt en, tot mijn grote vreugde, tref ik steeds meer mensen die het leuk vinden. SWINGING CARNAVAL, een nieuwe tak van sport?

Nee hoor, er waren in het verleden al artiesten die dit brachten, maar je hoort er helaas weinig tot niets meer van. Het is mijn droom om SWINGING CARNAVAL weer op de kaart te zetten en zo heb ik inmiddels al 2 liedjes uitgebracht. 

Met "Guten Tag, jóddendaag" werd ik vorig jaar 2e bij de Sjlajerparade in Kerkrade en stond ik ook in de finale van het Parksjtad Leedjes Konkoer.

 

Ook dit jaar heb ik weer een nieuw nummer geschreven dat, in samenwerking met MARLSTONE MUSIC uitgewerkt is tot een heel mooi nummer dat laat denken aan caberet, show, en variété.

Jos Gijzen van topband WIR SIND SPITZE heeft weer voor een mooi arrangement gezorgd.

De titel van het nieuwe nummer?

"Applaus! Applaus! De Karneval is doa!".

Mit dit nummer heb ik mij ook dit jaar weer ingeschreven voor het PLK 2024 en het LVK 2024. Spannend dus!

Wanneer u mij boekt voor een optreden, dan heb ik niet alleen SWINGING CARNAVAL in de aanbieding. Mijn repertoire gaat verder dan dat. Ik breng u een mix van bovengenoemde en Kölsche schunkelliedjes. Wilt u er nog een beetje "HOEMPAPA" erbij, geen probleem.

 

 

 

 

 

Met mijn grote assortiment aan uitstekende orkestbanden ben ik flexibel en snel ter plekke en kan ik, indien nodig mijn eigen mobiele installatie meenemen.

Een volledig carnavalsoptreden duurt ongeveer 1 uur, maar kan op uw verzoek natuurlijk ook ingekort worden. 

Oh ja, sinds dit jaar kan ik bij de SWINGING CARNAVAL nummers ook beschikken over twee fantastische danseressen: THE STARLIGHTS

Dat is toch helemaal geweldig!!? Maar daarover volgt later meer.

Interesse om mij te boeken of behoefte aan meer info? Wees er dan gauw bij en klik hier.

ALAAF!!

bottom of page