top of page
Kopie 1_edited.jpg

CARNAVAL

87174003_201983301171750_5984288125197746176_o.jpg

In 2021 kwam ik op het idee om mijn liefde voor swingende bigbandmuziek en carnaval met elkaar te verbinden. Een gewaagd avontuur, maar toch is het gelukt en, tot mijn grote vreugde, tref ik steeds meer mensen die het heel leuk vinden. SWINGING CARNAVAL, een nieuwe tak van sport?

Nee hoor, er waren in het verleden al artiesten die dit brachten, maar je hoort er helaas weinig tot niets meer van. Het is mijn droom om SWINGING CARNAVAL weer op de kaart te zetten en zo heb ik inmiddels al 3 liedjes uitgebracht. 

-   LOS ÓS INS LAACHE

-   GUTEN TAG, JÓDDENDAAG, GGOD EVENING & BONSOIR

-   APPLAUS! APPLAUS! DE KARNEVAL IS DOA!

Met "Guten Tag, jóddendaag" werd ik vorig jaar 2e bij de Sjlajerparade in Kerkrade en stond ik ook in de finale van het Parksjtad Leedjes Konkoer.

Mijn SWINGING CARNAVAL liedjes worden op fantastische wijze geproduceerd in de studio van MARLSTONE MUSIC. Daarbij werk ik nauw samen met arrangeur Jos Gijzen, lid van de topband WIR SIND SPITZE

Wanneer u mij boekt voor een optreden, dan heb ik niet alleen SWINGING CARNAVAL in de aanbieding. Mijn repertoire gaat verder dan dat. Ik breng u een mix van bovengenoemde en Kölsche schunkelliedjes. Wilt u er nog een beetje "HOEMPAPA" erbij, geen probleem!

 

Met mijn grote assortiment aan uitstekende orkestbanden ben ik zeer flexibel en snel ter plekke. Indien gewenst, kan ik ook mijn eigen mobiele zanginstallatie meenemen.

Een volledig carnavalsoptreden duurt ongeveer 1 uur, maar kan op uw verzoek natuurlijk ook ingekort worden. 

Oh ja!! Sinds dit jaar kan ik bij de SWINGING CARNAVAL nummers eventueel ook beschikken over twee fantastische danseressen: THE STARLIGHTS

Dat is toch helemaal geweldig!!? 

Interesse om mij te boeken of behoefte aan meer info? Wees er dan gauw bij en klik HIER.

ALAAF!!

bottom of page