top of page
DSC_9898_edited.jpg

REPERTOIRE

Schermafbeelding 2024-05-12 114117_edite

Mijn repertoire is zeer uiteenlopend. Dat komt omdat ik veel ervaring heb opgedaan in diverse coverbands en vele jaren op bruiloften en partijen heb mogen zingen en vermaken.

Hoewel ik mij de laatste jaren vooral bezig houdt met het vinden van mijn weg door de kleurrijke wereld van de Carnaval en het toe-eigenen van een eigen imago, heb ik nooit afstand genomen van het zingen in andere muziekstijlen. 

In tegendeel. Ik verheug mij nog steeds wanneer ik uitgenodigd wordt om de andere registers open te trekken. En ja, natuurlijk heb ik diep van binnen zo mijn voorkeuren, en daarvan maak ik ook geen geheim.

Mijn hart gaat vooral uit naar het zogenaamde Crooner-repertoire. Denk daarbij aan o,a, Dean "Mr. Cool" Martin, Frank "The Voice" Sinatra, Paul Anka, maar ook Elvis Presley, Andy Williams, Matt Monroe, Sammy Davis Jr. en vele anderen. En als slagroom op de taart, nog de wereldbekende Kerstklassiekers van enkele van deze heren.

Ik kan me voorstellen dat dit wat veel info is en bij sommigen vraagtekens oproept. Aarzel daarom niet om contact met mij op te nemen. Ik zal met alle plezier al uw vragen beantwoorden.

Oh.......en om de vraag "hoe doe je dat dan allemaal in je eentje?" meteen te beantwoorden: ik beschik over een enorm aantal kwalitatief goede orkestbanden en kan, indien nodig, mijn eigen zanginstallatie meebrengen.

Interesse om mij te boeken of behoefte aan meer info? Klik hier.

bottom of page